Radionica pisanja na engleskom: English Up

 

Gde se održavaju radionice?

01.06. (subota)

11:00-12:30

Online

Radionica traje 1h i 30 minuta


Cena radionice je 1500 dinara

Ko sam ja da pričam o ovome?

Engleski sam krenula da učim još kao klinka, ali sam ga usavršila odlaskom na studije u inostranstvo. Fakultet sam završila u Americi, a master u Engleskoj. Pisanje sam učila kako u vidu formalnog obrazovanja, tako i kroz poslovne prilike i rad sa sjajnim mentorima i native speakerima.

Čime se ja trenutno bavim?

Trenutno radim kao verbal identity guru za jednu internacionalnu kompaniju u Španiji. Iliti: svakodnevno pomažem ljudima u poslovnom svetu da unaprede svoje pisanje i izražavanje. To se može odnositi na pisanje emaila, prezentacija, prodajnih materijala, kao i traženje novog posla. Organizujem konsultacije i treninge, sa jednim jasnim ciljem: da pomognem drugima da pišu jednostavnije, lakše i kvalitetnije.

Šta možeš da očekuješ od radionice?

Pokazaću ti kako da prepoznaš česte greške u pisanoj komunikaciji, razbiješ mitove i zablude o poslovnom pisanju, kao i kako da uz pomoć jednostavnih trikova pretvoriš svoje pisanje u profesionalno & lako razumljivo.  Ja ne verujem u ponavljanje gramatike iz srednje škole. Stoga, radionica je fokusirana na konkretne & praktične primere na kojima ćemo vežbati.

Šta ti je potrebno za učestvovanje na radionici?

Da bi mogao/la da propratiš radionicu, potrebno je da imaš najmanje B2 nivo engleskog jezika. Ne traži se savršenstvo, te je bitno da budeš spreman/na da pitaš i učestvuješ u vežbama i diskusijama.

Takođe, treba ti tihi kutak sa dobrom internet konekcijom, kao i notes i materijali koje ću ti poslati.

I naravno, spremnost da unaprediš svoje pisanje na engleskom!

 

Prijavi se!


Šta kažu oni koji su bili na radionici?

Radionicu je pohađalo

Milena Ajdačić
Autorka bloga Tamo Vamo

Leana je na jedan jednostavan i lagan način uspela da nam pomogne da uvidimo koje su najčešće greške u pisanju na engleskom, da nam na primerima pokaže kako treba i kako ne treba pisati i da nam pokaže nekoliko caka, koje čine da pisanje bude prijemčljivije. Pisali smo, ispravljali pogrešne rečenice i naučili da komplikovane iskaze sročimo na najjednostavniji način. Mislim da mi je English up radionica dala jedno novo samopouzdanje kod pisanja na engleskom i da mi je razbila neke od blokada koje sam imala.
Jovana Kvržić
Autorka blogaJovanin život u koferu

Leanina radionica mi je pomogla da na engleski jezik gledam na drugačiji nacin, pokazala mi je trikove kako da ga učinim pristupačnijim i lakšim. Radionicu preporučujem svima kojima je pisanje na engleskom deo posla ili samo hobi jer su njeno znanje i iskustvo su zaista vredni i dragoceni.
Aleksandra Jovićić
Autorka bloga
Aleks putuje

Prijavila sam se za Leaninu radionicu jer sam želela da usavršim svoje pisanje na engleskom, a dobila sam mnogo širu sliku od toga. Shvatila sam da je put učenja pisanja na jeziku koji nije maternji veoma zahtevan, ali ne i zastrašujuć. Radionica je proletela, ja sam naučila i više nego što sam očekivala, a poželela sam da radionica traje duže. Leana je podelila mnogo praktičnih saveta, koje sam mogla odmah da primenim!